Pradinis puslapis Dienorastis Auto dalys SPORT | HP2 Stabdžių trinkelės

SPORT | HP2 Stabdžių trinkelės 


Patikimas net ir ekstremaliomis sąlygomis

Brembo SPORT| HP2 stabdžių trinkelės yra sukurtos ir išbandytos dažniausiai sportiniam naudojimui keliuose ir yra pirmasis bet kurios stabdžių sistemos atnaujinimo/tobulinimo lygis.

Šis gaminys skirtas vairuotojams, turintiems sportinių ambicijų, ir, apskritai, visiems tiems, kurie nori iš savo transporto priemonės gauti kuo daugiau naudos. Šios stabdžių trinkelės išsiskiria kokybiška konstrukcija ir naujausių medžiagų naudojimu, ką gali garantuoti tik „Brembo“. Dėl specialios medžiagos, kuri sukuria pastovią trintį visame temperatūrų diapazone, jie pasižymi išskirtiniu našumu net ir be išankstinio pašildymo ir esant mažam greičiui. Ši medžiaga ne tik pagerina našumo lygį, bet ir užtikrina išskirtinį tylų veikimą ir didesnį stabdžių disko ir pačios trinkelės patvarumą.

Sukurtos taip, kad būtų galima pakeisti originalios įrangos stabdžių trinkelėmis (OE), jos patvirtintos pagal ECE-R90.






 




HP2 Našumas

Brembo SPORT stabdžių trinkelės taip pat išsiskiria aukštu pedalo moduliškumo indeksu, kuris suteikia visišką stabdymo veiksmų kontrolę.

Jie geriausiai veikia esant 200–300 laipsnių temperatūrai, tačiau yra sukurti taip, kad atlaikytų daug aukštesnę temperatūrą, iki 600 laipsnių, ir yra sukurti taip, kad garantuotų puikų našumo lygį, išlaikant tinkamą komforto lygį. Tai yra labiausiai rekomenduojamos stabdžių trinkelės vairuotojams, kurie reikalauja geriausio stabdymo efektyvumo net ir kasdien, ir garantuoja dar didesnį efektyvumą, jei yra sujungtos su atitinkamais Brembo stabdžių diskais.












 

Nauja Brembo Sport stabdžių kaladėlių išvaizda ir pavadinimas


Pirmosios SPORT | HP2 stabdžių kaladėlės, pakeičiančios SPORT | HP2000 trinkelės, bus parduodamos su visiškai nauja grafika: sidabrine tarpine su baltu štampu ir juoda galine plokšte. Ribotą laiką tiek SPORT | HP2 ir SPORT | HP2000 stabdžių trinkelės egzistuos kartu, kol baigsis visos pastarųjų atsargos.
Modifikacija apima HP2000 serijos prekės ženklo keitimą: SPORT | HP2 stabdžių trinkelės iš tikrųjų išlaikys aukščiausius kokybės ir veikimo standartus, prie kurių esate įpratę.


Atkreipkite dėmesį į pakuotės skirtumą: HP2000 bus raudonoje dėžutėje, HP2 - juodoje dėžutėje


 

Brembo HP2 arba HP2000 galite rasti mūsų kataloge pasirinkus automobilio markę bei modelį skiltyje Didelio efektyvo stabdžiai