Pradinis puslapis Dienorastis Auto dalys Dviejų Dalių Stabdžių Diskai


Kokybė ir naujovės: nuo Brembo patirties originalių dalių gamybos srityje iki aftermarket rinkos

„Brembo“, kaip aukščiausios klasės originalios įrangos tiekėjas prestižiškiems automobilių gamintojams, visada yra atskaitos taškas, natūraliai perduoda šią patirtį antrinei rinkai su savo išskirtiniais produktais, įskaitant sudėtinius (Composite), plaukiojančius (Floating), bendro liejimo (Co-cast), lengvo svorio (Lightweight) ir dvigubo liejimo (Dual Cast) stabdžių diskus. 

Visais atvejais rinkai siūlomi efektyviausi techniniai sprendimai, tokie kaip:
  • Specialus ketus metalo
  • Stulpelio arba kryptinės ventiliacijos
  • Grėžiotais ir/arba raižytais stabdymo paviršiais
Dėl šių technologinių sprendimų Brembo garantuoja aukščiausią našumą net ekstremaliomis sąlygomis, didesnį diskų pasipriešinimą, optimalų komfortą vairuojant ir stabdžių sistemos svorio mažinimą. Asortimentas apima kai kurių svarbiausių automobilių gamintojų aukščiausios kokybės modelius.

Techninės charakteristikos

Automobilių masės mažinimas pastaraisiais metais buvo vienas iš pagrindinių automobilių gamintojų tikslų, siekiant patenkinti poreikį labiau sumažinti sąnaudas ir išmetamųjų teršalų kiekį.

Kompozicinių, plaukiojančių ir dvigubo liejimo diskų aliuminio stebulės dalis bei Co-cast ir Lightweight diskų plieninė stebulės dalis leidžia sumažinti disko svorį nuo 15 iki 30 %, palyginti su vienos dalies disku tų pačių matmenų disku.

Palyginus su transporto priemonės mase, šis sumažėjimas gali atrodyti nereikšmingas. Tačiau tai iš tikrųjų daro didelę įtaką sunaudojimui, našumui ir automobilio valdymui, nes diskas yra transporto priemonės nespyruoklinės masės dalis.






 


PLAUKIOJANTYS DISKAI

Plaukiojančių diskų asortimentą sudaro 26 dalių kodai, tiesiogiai gauti iš Brembo OE gamybos. Asortimentas apima išskirtiniausias, aukščiausios kokybės programas, kurioms reikalinga stabdžių sistema, užtikrinanti puikų veikimo lygį, kurį gali garantuoti tik Brembo patirtis sporto varžybose.

Plaukiojantys diskai turi aliuminio stebulę, kuri užtikrina ženkliai sumažintą svorį, o tai teigiamai veikia komfortą, valdymą kelyje ir sąnaudų / emisijų lygį. Sistemos veiksmingumą pagerina ir tai, kad diskinė stebulė yra sujungta su specialiu ketaus stabdymo paviršiumi fiksavimo įvorėmis. Dėl to du komponentai, veikiami šiluminio įtempimo, gali elastingai išsiplėsti, neleidžiant diskui deformuotis ir susidaryti įtrūkimams dėl perkaitimo.






















KOMPOZICINIAI DISKAI

BMW kompozicinių diskų asortimentas, kuris visiškai atitinka originalios įrangos stabdžių diskus, turi aliuminio stebulę, kuri plieniniais kaiščiais yra sujungta su specialiu ketaus stabdymo paviršiumi.
Šis technologinis sprendimas naudojamas naujausioje aukščiausios kokybės BMW automobilių gamoje ir šiuo metu apima daugiau nei 50 skirtingų dalių numerių/kodu.










 

CO-CAST STABDŽIŲ DISKAI

Naudojamas naujausiuose aukščiausios kokybės „Mercedes“ automobiliuose, kurių originalios įrangos gamintojas jau yra „Brembo“, stabdžių diską sudaro plieninė stebulė, išlieta kartu su daug anglies turinčiu ketaus stabdžių paviršiumi.

Ši technologija ne tik užtikrina puikų stabdžių sistemos veikimą, bet ir leidžia iki 15 % sumažinti paties disko svorį, todėl sumažėja sąnaudos ir išmetamųjų teršalų lygis bei pagerėja valdymas kelyje.

„Brembo Co-cast“ stabdžių diską galima ne tik visiškai pakeisti originalios įrangos stabdžių disku, bet ir praėjo griežčiausius bandymus ant stendo bei yra patvirtintas pagal ECE-R90 standartus.


















 

LENGVI STABDŽIŲ DISKAI

Lengvas stabdžių diskas yra naujas Brembo asortimento papildymas atsarginių dalių rinkai, skirtas išskirtiniausiems naujausios kartos Jaguar Land Rover modeliams.
Stabdžių diskas, pagamintas toje pačioje gamykloje ir toje pačioje surinkimo linijoje, kaip ir originalios įrangos gamyba, sudarytas iš didelio anglies dioksido kiekio ketaus stabdymo paviršiaus, kuris yra pritvirtintas prie plieninės stebulės.

Šios techninės charakteristikos leidžia sumažinti svorį iki 15%, palyginti su integruotu pagamintu iš vienos dalis tokio paties dydžio stabdžių disku. Kadangi diskas yra transporto priemonės nespyruoklinės masės dalis, mažinant jos svorį pagerėja automobilio elgsena kelyje ir sumažėja degalų sąnaudos bei išmetamųjų teršalų kiekis.
Lengvus stabdžių diskus bus galima įsigyti tik ES, įskaitant Jungtinę Karalystę, Šveicariją, Islandiją, Norvegiją ir Lichtenšteiną.















 

DUAL CAST STABDŽIŲ DISKAI

Dvigubas stabdžių diskas yra dar vienas išskirtinis „Brembo“ sprendimas atsarginių dalių rinkai, prieinamas sportiniams „Audi“, „Alfa Romeo“, „Aston Martin“, „Maserati“ ir „Mercedes AMG“ modeliams.
Viena iš esminių šio tipo diskų savybių yra ketaus stabdymo paviršius ir aliuminio stebulė, kurie sujungia ketaus veikimo aukštoje temperatūroje pranašumus ir lengvą aliuminio svorį.

Stabdžių diskas sumažina svorį iki 30% (palyginti su tokio paties dydžio integruotu vienos dalies disku) ir žymiai sumažina degalų sąnaudas ir išmetamųjų teršalų lygį. Brembo sprendimas taip pat sumažina nuolatinę šiluminę deformaciją (iki 70%), pagerina našumą, sumažina liekamąjį sukimo momentą ir vibracijas.




Norite atsinaujinti stabdžius ar galbūt reikia kitų automobilio dalių ? 

AUTO DĖTALIŲ KATALOGAS : SPAUSTI ČIA