Pradinis puslapis Dienorastis Auto dalys Brembo UPGRADE GT KIT


UPGRADE GT KIT

STILIUS IR EKSPLOATACINĖS SĄVYBĖS

Plačiausias didelių matmenų stabdžių sistemų asortimentas rinkoje

„Brembo Gran Turismo“ (GT) diskai užtikrina išskirtinę stabdymo galią kasdieniame eisme, kartu su dideliu našumu važiuojant keliu ir trasoje.
Nesvarbu, ar norite pagerinti savo transporto priemonės estetiką, ar pagerinti jos stabdžių sistemos veikimą, „Brembo Upgrade“ turi tinkamą sprendimą.
Šios išbaigtos stabdžių sistemos susideda iš komponentų, gautų iš automobilių sporto pasaulio ir siūlo neprilygstamą technologijų lygį rinkoje. Juose įdiegta gryniausia naujausių „Brembo“ technologijų forma.

Sistemose naudojami aliumininiai suportai, kurių našumas ir specifikacijos didėja, atsižvelgiant į transporto priemonės stabdžių sistemą, kartu su dideliais stabdžių diskais, turinčiais tokias pačias charakteristikas.
 
Šios sistemos, sukurtos ir išbandytos specialiai lenktynių trasose entuziastams ir vairuotojams, kurie reikalauja iš savo transporto priemonės maksimalaus našumo, šios sistemos pasižymi išskirtiniu našumu ir puikia sportiška išvaizda.

 

LENKTYNIŲ ŠIRDIS IR SIELA DĖŽUTĖJE

„Brembo“ sistemos sukurtos taip, kad pasiūlytų puikų sprendimą atsižvelgiant į kiekvieno modelio individualias charakteristikas: jose sumontuotos aliuminio radialinės fiksuotos apkabos su priešingais stūmokliais.

Priklausomai nuo sistemos tipo ir reikiamo našumo lygio, apkabos gali būti dviejų dalių, monoblokų arba net monoblokų iš tvirto ruošinio metalo.

Dideli stabdžių diskai gali būti iš vienos dalies arba kompozitiniai, gręžti arba raižyti.





 

Visada geriausiai tinka jūsų automobiliui!

Spalva, be jokios abejonės, yra svarbi jūsų automobilio išskirtinė savybė, net iki smulkmenų. Brembo daugiausia dėmesio skyrė spalvų naudojimui, kad atskirtų ir sustiprintų kiekvienos transporto priemonės savitumą.
Mums padėjo vis labiau matomi lengvojo lydinio ratlankiai, kurie pagerina stabdžių sistemos ir jos komponentų matomumą.

Dvidešimt penkeri metai spalvų naujovių, dėl kurių Brembo vėl yra ne tik technologijų, bet ir dizaino pionierius.

Įvairių spalvų dažytų apkabų derinys ir išskirtinis Brembo logotipas bei kryžminės formos įpjovos arba gręžtiniai diskai, „Gran Turismo“ komplektas suteiks jūsų automobiliui išskirtinės sportiškos ir akį traukiančios išvaizdos ir suteiks papildomos naudos. ypatingas prisilietimas vairuotojams, norintiems, kad jų transporto priemonė išsiskirtų iš minios.









 

 




KIEKVIENAM SAVA APKABA

Čia pateikiamas suportų asortimentas, kuris, priklausomai nuo transporto priemonės, yra įtrauktas į GT rinkinį

 

GT | A

2 dalių suportai, sukurti tiesiogiai iš populiariausių Brembo OE programų, suderina lengvą montavimą ir puikų našumą.



 

GT | M

Monobloko apkabos, specialiai sukurtos taip, kad būtų aukščiausios kokybės tiek įprastu keliu, tiek sudėtingesnėmis dienomis trasoje, pasižyminčios išskirtiniu stiliumi dėl išskirtinio Brembo dizaino.




GT | BM

Naujausia stiliaus ir technologijų išraiška. BM apkabos pasižymi visiškai nauju dizainu ir stiliumi, dar labiau praplečiant „Brembo GT Upgrade“ asortimento technines galimybes.


GT | S

Iš Brembo M6 ir M4 pagaminti suportai, įkvėpti lenktynių, puikiai tinka klubinių lenktynių entuziastams ar savaitgalio trasų gerbėjams, norintiems pagerinti stabdymo efektyvumą. Kietai anoduotas korpusas su lenktyninio stiliaus radiatoriais ir įgilintais dulkių sandarikliais užtikrina geriausią našumo ir ilgalaikio naudojimo trasoje derinį. Juose yra lenktyninio stiliaus Brembo logotipas, išgraviruotas raudonai, panašus į visus šio prekės ženklo konkurencinius produktus.


GT | R

„Brembo GT“ gamos viršūnė. Monobloko apkabos korpusas, pagamintas iš tvirto ruošinio metalo su nikelio apdaila, pasiskolinta tiesiai iš lenktyninių suportų, naudojamų Formulėje 1 ir NASCAR. Jų funkcijos apima lenktyninio stiliaus radiatorius ir įgilintus dulkių sandariklius, kaip ir GT|S linijoje. Šie suportai yra sukurti sudėtingiausiam veikimui, išlaikant visiškai unikalų stilių.



 

KIEKVIENAM SAVAS DISKAS

Sužinokite, kokių didelių diskų yra GT rinkiniuose

GT | D

Šie diskai išsiskiria unikaliu dizainu, kuris sujungia akį traukiančią išvaizdą su puikiu našumu ir efektyviu stabdymu bet kokiomis sąlygomis. Galimi vienos dalies arba plaukiojantys 2 dalių.




 

GT | TY1

TY1 stabdžių diskai išsiskiria 8 tiesiomis raižymo linijomis, kurios užtikrina puikų pradinį atsaką  ir nepriekaištingą stabdymą. Šie diskai pagerina pedalo pojūtį ir moduliavimą. Galimi vienos dalies arba plaukiojantys 2 dalių.




 

GT | TY3

TY3 stabdžių diskai išsiskiria agresyviu įpjovimu, kuris užtikrina puikų pradinį atsaką ir gerą pedalo pojūtį. Diskai yra tiesiogiai kilę iš Brembo patirties aukščiausios klasės lenktynėse ir pagerina pedalų pojūtį bei moduliavimą. Galima įsigyti su Brembo logotipu arba be jo.








 
 

Puikiems stabdžiams reikia ir puikaus stabdžio skysčiaus, Brembo Racing stabdžių skystį rasite paspaude ČIA

Brembo Upgrade komplektus (jei jie gaminami Jūsų automobiliui) rasite skiltyje Stabdymo įrenginys > Didelio efektyvumo stabdžiai > Didelio efektyvumo stabdžių komplektas. Automobilių katalogas : SPAUSTI ČIA 
 

Jei Jus domina Brembo Racing tipo stabdžių komplektas ir reikalingas specialūs stabdžiai pritaikyti Jūsų automobiliui prašome kreiptis asmeniškai el.paštu Brembo@zeusauto.lt