Pradinis puslapis Dienorastis Auto Naujienos Alfa Romeo Giulia Q Touring

Alfa Romeo Giulia Q Touring

16. 03. 2023
|
Kategorijos Auto Naujienos
Dažniausiai aukščiausios kokybės europietišką atmosferą atstovauja Audi-BMW-Mercedes trijulė. Tačiau, situacija gali keistis ir prie trijulės prisidėti vis labiau dėmesio susilaukiantis ir atgyjantis Alfa Romeo prekinis ženklas


Natūralu, kad su didžiuliu sportiškumo palikimu Alfa Romeo Giulia versijos ilgai neužsibuvo vystymosi šešėlyje. Taigi, jis greitai peršoko nuo 2,0 litro (dujų) ir 2,2 litro (dyzelinas) keturių cilindrų eilėje  prie Ferrari sukurto 2,9 litro V6 variklio su dviem turbinomis, skirto Giulia Quadrifoglio versijai. Giulia Quadrifoglio DNR užprogramuoti 593 "poniai", o grynakraujis italas pradėjo mesti iššūkį tokiems automobiliams kaip BMW M3, Mercedes-AMG C 63 ir pan.
 



Tačiau tai dar ne viskas, nes žmonės galėjo pajusti, kad įnirtingesnės versijos, tokios kaip M3 Competition, gali turėti pranašumą – o aistringi italai negalėjo leisti tokių nešvarių minčių. Taigi „Quadrifoglio“ užmezgė glaudžius ryšius su specialiųjų leidimo modelių pasauliu ir išleido GTA ir GTAm versijas.


Tačiau, nors 2019, 2020 ir 2023 modelių metais buvo atliktas platus atnaujinimas, kai kurie gali sakyti, kad „Alfa Romeo Giulia“ pradėjo rodyti inovacijas ir raumenys per vėlai, o tai yra po beveik aštuonerių metų rinkoje. Nesijaudinkite, Italijos vadovai pažadėjo, kad ateis nauja sensacija. Nors ne visiems gali ir patikti tai, kad jis taps EV revoliucijos atstovu ir kai kuriems žmonėms net nerūpi, kad kitas „Quadrifoglio“ žadamas su maždaug 1000 "ponių", kad mestų iššūkį tokiems kaip „Tesla“ modelis S Plaid.


Vietoj to, viskas, ko auto entuziastai iš tikrųjų nori, yra tai, kad „Ferrari“ sukurtas V6 toliau riaumotų, o kita Giulia taptų perspektyvia „Audi RS 4 Avant“ ir „BMW M3 Touring“ varžove, o ne tik sedanų versijos. Arba bent jau tokie norai yra virtualaus menininko, Instagram platformoje pasivadinusiu 2NCS vardu. 2NCS sukūrė vizualizaciją naujos kartos Alfa Romeo Giulia „Q Touring“, kurios galia siekia 600 AG, ir kėbulas virsta tinkamu penkerių durų Touring universalu. Ir ne, tai nėra tikras automobilis (su Stig viduje), važiuojantis kartu su kai kuriomis Carabinieri transporto priemonėmis netoli istorinio orientyro kažkur Italijoje, deja! Bent jau po kol kas. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2NCS (@2ncs)