Pradinis puslapis Dienorastis Auto dalys Xtra Trinkeliu komplektai

Xtra Trinkeliu komplektai

13. 02. 2021
|
Kategorijos Auto dalys

Čempionų sauga
 

Idealus sprendimas pagerinti „Brembo Max“ ir „Brembo Xtra“ diskų charakteristikas

„Brembo Xtra“ kaladėlės, sukurtos siekiant sustiprinti „Brembo“ perforuotų ir raižytų diskų asortimento privalumus, yra idealus sprendimas aistringiems vairuotojams, norintiems sportiško važiavimo, nepakenkiant patogumui ir ilgaamžiškumui važiuojant keliais.

Kartu su „Brembo Max“ ir „Brembo Xtra“ diskais šis techninis sprendimas puikiai išlaikė kritiškiausius laboratorinius ir kelio bandymus, net ir vidutinio segmento automobiliams, kuriems skirtas „XTRA“ ir „MAX“ diskų asortimentas.

Brembo Xtra trinkelių rinkoje yra visi naujausios gamybos kompaktiški, vidutiniai ir sportiniai automobiliai. Ieškokite mūsų internetiniame kataloge ir sužinokite, ar jūsų automobiliui yra sportinių diskų ir kaladėlių.


Brembo XTRA trinkelių mišinys

Naujų „Xtra“ stabdžių kaladėlių gamybai mūsų specialistai sukūrė BRM X L01 medžiagą, susidedančią iš daugiau nei 30 skirtingų komponentų, ištirtų ir išbandytų pažangiose mūsų laboratorijose.

Ši naujoviška medžiaga, tiesiogiai gauta iš „Brembo“ patirties naudojant originalią įrangą ir aukštos kokybės gaminius, siekiant sutramdyti didžiausias galias, sujungia puikių eksploatacinių savybių technines savybes su premium segmento trokštama tyla.












 

XTRA Savybės

Pedalo jausmas
Puikiai valdomas pedalas, kad būtų galima visiškai valdyti stabdymą, kuris visiškai atkuria sportinio vairavimo malonumą.

Komfortas
Junginys sukurtas sportui keliuose. Net ir reikliausio naudojimo atveju našumas ir patogumas visada garantuoti.

„Fading“ Efektas
Nuolatinių eksploatacinių savybių palaikymas tiek per aukštą temperatūrą, tiek per vėlesnius šalčio ciklus yra geriausia pastovaus ir saugaus stabdymo garantija.

Trinties koeficientas
Trinties koeficiento stabilumas visomis naudojimo sąlygomis garantuoja vienodą temperatūros ir slėgio pasiskirstymą, išvengiant karštų taškų susidarymo ant stabdymo paviršiaus ir dėl to vibracijos.

Mažesnis dėvėtjimasis ir švaresni ratlankiai
Daugybė bandymų, atliktų laboratorijose ir kelyje, parodė, kad labai sumažėjo „Max“ ir „Xtra“ diskų nudevėjimas, taip pat pačios trinties medžiagos susidėvėjimas, lyginant su ta, kuri buvo gauta naudojant standartines, ne šiai paskirčiai skirtas trinkeles. Mažesnis trinties komponentų nusidėvėjimas ir dėl to sumažėjęs dulkių kiekis užtikrina švaresnius ratlankius nei standartas.






Xtra trinkelės gali būti montuojamos kartu su standartiniais diskais, suteiks pranašumų, palyginus su standartine trinkele.
„Xtra“ kaladėlės taip pat gali būti naudojamos su standartiniais diskais, su neapdorotu stabdžių paviršiumi (skylėmis ar raižymais). Bet kokiu atveju jie garantuoja didesnį trinties koeficientą nei standartinis junginys ir palaiko optimalų komforto ir didesne naudojimo rida visomis važiavimo sąlygomis. Kaip pažymi Stefano Previtali, „mes jums primename, kad„ Xtra “kaladėlės yra„ Brembo “patirties su sportiniais ir aukščiausios klasės automobiliais rezultatas, kuriai būtinas didelis našumas ir patogumas“.

Keramikinės trinkelės, ar tai tiesa ? 
Rinkoje įprasta girdėti temas apie keramikines trinkeles kurios mažiau dulksta, ne purvina ratlankio ir t.t. Toks jų pavadinimas tikėtina atsirado nuo kito gamintojo "Teves-ATE" sukurtų konkuruojančių "Brembo Xtra"  trinkelių pavadinimu "Ceramic", nors tos keramikos su mikroskopu gal ir rasite kiek priemaišų, bet tikrai jos nėra keramikinės. Vienintelės pasaulyje keramikinės trinkelės yra išskirtinai naudojamos tik su Carbon Ceramic stabdžių diskais ant labai galingų automobilių, kur vieno disko kaina siekia lengvai 4000 ar net 5000 € ir atitinkamai dažniausiu atvėjų keramikinių trinkelių kaina būna apie 500 / 1000 € už komplektą ašiai. Taigi tai galima pavadinti mitu ir tikrai nei "Brembo Xtra" nei kitos panašios trinkelės nėra keramikinės o tiesiog tobulesnio ir našesnio mišinio trinkelės kurios mažiau dulksta, išlaiko švaresni ratlankį, ilgaamžiškesnės ir paprastai tariant atlaiko aukštesnes darbines temperatūras.



 


ECE R90 kelių naudojimui

Visi „Brembo Xtra“ asortimento kodai yra patvirtinti naudoti keliuose, pagal ECE R-90 standartą.


 

Virš 100 asorimento skirtingų kodu

Specialiai sukurtas „Max“ ir „Xtra“ diskų asortimentui, „Xtra“ stabdžių kaladėlių asortimentas apima daugumą naujesnių kompaktiškų, vidutinių ir sportinių automobilių.




 

Žymėjimas „Brembo“ logotipo

Pažymėjimas ant galinės sienelės ir ant trinties medžiagos yra dar vienas „Xtra“ trinkelių atpažinimo ir išskirtinumo ženklas





Visas BREMBO ir BREMBO Xtra trinkeles rasite mūsų kataloge pasirinkę savo automobilio modelį skiltyje Stabdymo įrenginys > Diskinis stabdis > Stabdžių trinkelių komplektas.

Spausk čia ir skaityk apie Brembo Xtra stabdžių diskus