Pradinis puslapis Dienorastis Auto dalys Brembo Xtra Čempionų sauga

Brembo Xtra Čempionų sauga

07. 01. 2021
|
Kategorijos Auto dalys

„Brembo Xtra“ diskai: patikimumas ir patrauklus dizainas

Naujajam „Brembo Xtra“ stabdžių diskų asortimentui būdingas specialus gręžimas, kuris sujungia patrauklų estetinį efektą su puikiu ir efektyviu elgesiu visomis stabdymo sąlygomis.

Remdamiesi patirtimi su automobilių gamintojais ir lenktynių pasauliu, R&D departamento sukurti, „Brembo Xtra“ diskams būdingos skylės ant stabdymo paviršiaus, galinčios žymiai pagerinti sistemos veikimą. Sportiška išvaizda, kurią sustiprina UV danga, perforuoti „Brembo Xtra“ diskai garantuoja maksimalų patikimumo atsparumą, našumą ir saugumą.

Kiekvienam savo Xtra!
Norėdami gauti efektyvų ir saugų gaminį, projektavimo etape „Brembo“ technikai ištyrė kiekvienos skylės skaičių, dydį, formą ir padėtį kiekvienam konkrečiam diapazono diskui. Taip suprojektuoti „Brembo Xtra“ diskai išlaikė visus bandymus dinamometre ir kelyje.

Kompaktiški, vidutiniai, kupė ir visureigiai automobiliai yra keletas paskutinių „Brembo Xtra“ gaminių pasirinkimų. Rezultatas - didžiausias asortimento pasirinkimas standartinių išmatavimų sportinių diskų rinkoje.



XTRA SĄVYBĖS

Trinkelių valymas ir atnaujinimas
Tarp disko ir trinkelės nuo trinties susiformuoja dulkės bei dujos kurios per skyles pasišalina ir to pasėkoje turite geresnį kontaktą tarp dviejų dalių ir geresnį stabdymo kelia. Taip pat per skyles pasišalina ir nuo disko susidariusios metalinės nuosėdos, kurios neteršią Jūsų trinkelės kaip su paprastu disku, tokiu būdų Jūsų stabdžių dalys tarnauja ilgiau.

Sąvybės drėgnu oru
Skylės esančios ant disko suardo vandens plėvelę kuri susidaro drėgno oro sąlygomis, tokiu atvėju net ir blogiausiomis sąlygomis Jūsų stabdžiai veiks nepriekaištingai. 

Stabdžių sistemos aušinimas
Skylių buvimas lemia didesnę oro cirkuliaciją, dėl to pagerėja šilumos išsklaidymo pajėgumas ir padidėja našumas.

Greitas atsakas ir mažesnis „fading“ efektas.

Skylės ant stabdžių disko paviršiaus užtikrina aukštą sukibimą ir efektyvų, greitą reagavimą.

Ypač ankstyvoje stabdymo stadijoje skylių paviršius užtikrina optimalų našumą, nes yra didelis trinties koeficientas.

Aukštoje temperatūroje dervos, sudarančios trinkelę kaista ir formuoja „fading“ efektą kai spaudžiate stabdžio pedalą o automobilis nestabdo, tai vyksta dėl sumažėjusios trintis tarp trinkelės ir disko.
Disko skylės leidžia greitai išstumti dujas ir dulkes susiformavusias nuo trinties ir stabiliai elgtis stabdžiams net esant aukštai temperatūrai.

 


 

BREMBO tai čempionų pasirinkimas 

Visą Brembo Aftermarket asortimentą rasi mūsų el.parduotuvės kataloge pasirinkę savo automobilio marke bei modelį katalogę ir nuėję į skiltį Stabdymo Įrenginys > Diskinis stabdis

Turite daugiau klausimų ?
brembo@zeusauto.lt

Sukurti vienas kitam, sužinok daugiau apie Brembo Xtra trinkeles