Pradinis puslapis Dienorastis Auto Naujienos Naujas „Toyota Land Cruiser“: vaizdo įraše

Naujas „Toyota Land Cruiser“: vaizdo įraše


Pastarosiomis savaitėmis internete pasirodė keli naujosios „Toyota Land Cruiser 300“ serijos, naujos kartos kėbulo japoniško visureigio vaizdai.



Versija, esanti „Land Cruiser“ asortimento viršuje, kuri yra prieinama mūsų rinkoje. Tai pirmasis naujojo „Land Cruiser“ variantas, kuris pasirodys rinkoje su keliomis naujomis savybėmis ir nebus paprasta dabartinio modelio raida.


Tiesą sakant, paskelbtas naujas vaizdo įrašas, nufotografuotas greičiausiai „Toyota“ konstrukcijos automobilių stovėjimo aikštelėje, kur laikomi pirmieji pagaminti modeliai su vairu dešinėje, atskleidžia pertvarkytą japonų visureigio išvaizdą. Šiai dienai medžiaga ir informacija ribota, kad plačiau apie jį kalbėti, tai apsiribosime vaizdine medžiaga kurią paliksime jūsų verdiktui šiame straipsnyje. 
 

RINKOSE nuo 2022 m
Numatoma, kad naujas „Toyota Land Cruiser“ į užsienio rinkas atkeliaus 2022 m., Su nauju 3,5 litro V6 benzininiu varikliu arba 3,3 litro V6 turbodyzeliu. Taigi atsisveikink su V8. Neatmetamas variantas su hibridine arba papildoma hibridine mechanika, labiau atitinkančiu Europos rinkas.