KONI Amortizatoriai

12. 02. 2021
|
Kategorijos Auto dalys
KONI Amortizatoriai


Randi el. parduotuvėje skirtingų spalvų ir skirtingų "KONI" amortizatorių pavadinimais kaip "STR.T", "Sport", "Special Active" ar "Heavy Duty" ir nežinai ką tai reiškia ? Ar gal šiaip įdomu ir nori sužinoti kažką naujo apie automobilių komponentus ? Tuomet nesustok skaityti šio straipsnio.
 

STR.T
Sportinis amortizatorius su patobulintomis eksploatacinėmis sąvybėmis

Pasiruošę kelionėi? Posukiams? Adrenalinui? Aršiai apibrėžtoms idealioms linijoms ir kiekvienam išcentrinės jėgos kiekiui? KONI žino, kas jus jaudina. Pristatę naują sportinį amortizatorių STR.T, gamintojas suteikia visiems vairuotojams geriausią kelio pojūtį su KONl sportinės važiuoklės pojūčiu. 

Net kai vairavimo sąlygos yra spaudžiamos iki ribos, galite visiškai pasikliauti KONI patirtimi. Šios amortizatorių linijos ekstremaliai greitas reakcijos laikas užtikrina tai jog kiek vienas jiems pateiktas iššūkis bus išspręstas.



Funkcijos

Neprilygstamas kainos ir kokybės santykis dėl pritaikytos kokybės sintezės, techninės patirties ir įspūdingo našumo.
Puikus kelio laikymas ir optimalus valdymas
STR.T amortizatorius puikiai derinkite su žeminančiomis spyruoklėmis.
Individualus pritaikymas - specialus STR.T amortizatorius kiekvienai transporto priemonės tipui tiesiai iš gamyklos.



 



 

SPORT Amortizatoriai

„KONI“ amortizatoriai „Sport“ yra skirti vairuotojams, norintiems sportinio vairavimo patirties. Šie produktai skirti išskirtiniam kelio laikymui kartu su priimtinu komforto lygiu. „KONI Sport“ charakteristikos apima jautriau reaguojantį vairo pasukimą, padidinta kėbulo standumą ir ribotus svyravimus posūkiuose ar ekstremaliuose situacijose. Daugelis „Sport“ amortizatorių yra išoriškai reguliuojamo kietumo, todėl dar lengviau atlikti derinimą pagal Jūsų norus.

„KONI Sport“ geltonos spalvos amortizatoriai turi tą patį išskirtinį kelio laikymąsi, kaip ir klasikiniai „raudoni“ amortizatoriai, tačiau jie yra specialiai sukurti automobiliams, kuriuose sumontuotos žemesnės spyruoklės.

FUNKCIJOS
„KONI Sport“ nėra standartinis amortizatorius, toliau sekančios sąvybės padaro juos unikaliais:
Daugelis „Sport“ amortizatorių yra išoriškai reguliuojami rankenėle esančia apačioje ir jų nereikia išmontuoti iš automobilio reguliuojant.
Amortizavimo jėga galima per kelias sekundes pritaikyti asmeniniam vairavimo stiliui ir kelio sąlygoms.


 

 

Special Active


Kaip chameleonas prisitaiko prie savo aplinkos, „KONI Special Active“ natūraliai transformuojasi, kad prisitaikyti prie įvairiių kelio sąlygų ir vairavimo stilių.

„KONI Special ACTIVE“ yra naujos kartos aukščiausios kokybės amortizatoriai, siūlantys puikų valdymą be kompromisų. Tai naujausia pažanga KONI produktų portfelyje. Naudojant naujausios kartos KONI patentuotą „Frequency Selective Damping“ technologiją, jis valdo didelius kėbulo judesius ir posūkio jėgas, tačiau tai daro švelniai per įvairius kelio nelygumus, kad pagerintų komfortą.

„KONI Special ACTIVE“ Privalumai:

• KONI naujausios kartos „Frequency Selective Damping Technology“
• Pagerina saugumą ir kelio stabilumo laikymąsi
• Technologija įrodyta ir išbandyta ant daugiau nei 1,5 milijono gamykloje sumontuotu transporto priemonių
• Saugus ir stabilus važiavimo jausmas
• Neprilygstamas antrinės rinkos sprendimas gali būti pritaikytas daugumai naujų ir senesnių automobilių
• Vairavimo tobulinimas lengviesiems automobiliams, sunkvežimiams, visureigiams ir kt.
• Technologija, konkuruojanti su brangiomis „Original Equipment“ elektroninėmis sistemomis
• Vairuotojui tobulesnės eksploatacijos sąvybės ir keleivių patogumas viename






 

"Heavy track" Amortizatoriai 4x4 ir SUV automobiliams

Šokiruojančios sąlygos ar vingiuoti keliai? Kai asfaltas tampa nuobodus ir žvyras, purvas ir dulkės pernelyg vilioja, „KONl“ HEAVY TRACK® 4 x 4 amortizatoriai yra idealus variantas visureigiams. Šie amortizatoriai užtikrins optimalų kelio laikymąsi ir komfortą tiek kelyje tiek nuvažiavus nuo jo.
„KONI“ 4x4 amortizatoriai buvo specialiai sukurti 4WD ir „Sports Utility Vehicles“ (SUV) visureigiams. Išbandyti ekstremaliomis sąlygomis, šie amortizatoriai tenkina aukščiausius reikalavimus važiuojant keliu, atsižvelgiant į saugumą, stabilumą ir sukibimą.
Šie amortizatoriai užtikrina didesnę ištvermę vairuotojams ir transporto priemonėms. Taip pat kelyje galite pasikliauti didesniu komfortu ir aukštesniu saugumo lygiu, didesniu stabilumu ir geresniu kelio laikymu.
Trumpai tariant, „HEAVY TRACK®“ amortizatoriai iš „KONI“ yra puikūs „visų kelių“ amortizatoriai, neatsižvelgiant į važiavimo sąlygas.

Reguliuojami 4 x 4 amortizatoriai, tokie universalūs
KONI HEAVY TRACK® amortizatoriai yra lengvai ir visiškai reguliuojami. Tai reiškia, kad amortizavimo charakteristika gali būti visiškai pritaikyta aplinkybėms. Be to, „HEAVY TRACK®“ amortizatoriai turi dideles amortizavimo atsargas.
Ir tai dar ne viskas. KONI amortizatoriai yra aukščiausios kokybės. Tai akivaizdu ne tik dėl tvirtos konstrukcijos, bet ir iš naudojamų medžiagų, tokių kaip sandarikliai, atsparūs aukštai temperatūrai.

Funkcijos "KONI HEAVY TRACK 4X4" amortizatorių
Optimalus valdymas, kelio laikymasis ir sukibimas
Reguliuojamos amortizavimo jėgos visoms kelio ir bekelės sąlygoms
Specialiai sukurtos, aukštos kokybės medžiagos, užtikrinančios maksimalų našumą
Geresnės važiavimo savybės
Tvirta konstrukcija
Ilgas gyvenimo laikas


 

Visus KONI amortizatorius galite rasti mūsų el.parduotuvėje pasirinkę automobilio modelį ir suradę skilti Pakaba > Amortizatorius. Pristatymas kaip ir visų prekių yra nemokamas per Omniva paštomatus. El.parduotuvėje po kol kas visi KONI pristatymo terminai yra nurodyti didžiausi tai yra apie 2 savaites nuo užsakymo, tačiau tikrai populiariausius amortizatorius turime sandėlyje ir pristatysime greičiau nei per savaitę, mažiau populiarių amortizatorių terminas bus kaip ir nurodyta prieš tai ar el.parduotuvėje apie 2 savaitės. Jei norite tiksliai sužinoti terminą kreipkitės žemiau nurodytu el.paštu. Po pateikto užsakymo visada patikslinsime numatoma pristatymo terminą. 

Turi papildomų klausimų ? 
orders@zeusauto.lt