Pradinis puslapis Dienorastis Auto dalys Brembo Xtra pažangesnės trinkelės


BREMBO XTRA stabdžių trinkelių asortimentas

Naujos išvaizdos Brembo Xtra stabdžių kaladėlės siekia pabrėžti gaminių asortimento unikalumą.

 

Pirmaujantis stabdžių sistemų gamintojas „Brembo“ praneša apie savo „Brembo Xtra“ antrinės rinkos stabdžių trinkelių keitimą. Ši trinkelių serija buvo sukurta siekiant papildyti bendrovės „Aftermarket“ gręžtinių ir įpjovų diskų asortimentą, tenkinant sportinio vairavimo entuziastų poreikius, kurie taip pat reikalauja komforto ir ilgaamžiškumo kasdieniniame kelyje.



Vizualiai atnaujintas Brembo Xtra stabdžių trinkeles, kurias galima įsigyti nuo 2021 m. birželio mėn., yra visiškai nauja grafika, įskaitant naują pilką tarpiklį su raudonu trinkelių atspaudu su „Brembo Xtra“ logotipu. Šis naujas dizainas pakeičia lazerinį graviravimą, kuris iki šiol buvo ant trinties medžiagos.
 
Atsižvelgiant į aukštus Brembo tvarumo standartus, atnaujintos stabdžių trinkelės yra visiškai perdirbamos. Šis papildomas sluoksnis suteikia pakuotei papildomą apsaugą. Estetinis stabdžių trinkelių dizainas ir atnaujinta pakuotė išskiria Brembo Xtra seriją iš visų kitų bendrovės asortimentų, taip išryškindamos aukščiausios kokybės savybes.

( Senas tipas su juodu galu, naujas su sidabriniu )

Pirmą kartą pristatytos 2018 m., Brembo Xtra stabdžių trinkelių asortimentas yra specialiai sukurtas Max ir Xtra diskų linijoms. Jame yra daugiau nei 100 dalių numerių, įskaitant daugelį naujausių kompaktiškų, vidutinių ir sportinių automobilių. Stabdžių trinkelės pagamintos iš medžiagos, vadinamos BRM X L01, kurią specialiai sukūrė įmonės inžinieriai. Jis pagamintas iš daugiau nei 30 skirtingų komponentų, kurie buvo ištirti ir išbandyti pažangiose Brembo tyrimų laboratorijose.
„Brembo“ sugebėjo sukurti šią naujovišką medžiagą dėl savo patirties originalios įrangos (OE) srityje ir dėl daugybės aukštos kokybės produktų, kuriuos jie sukūrė, kad atitiktų ekstremaliausias stabdymo sąlygas. „Brembo Xtra“ stabdžių trinkelių ypatybės: puikus pedalo pojūtis, patogumas ir išblukimo efektyvumas, taip pat didesnis trinties stabilumas, mažesnis nusidėvėjimas ir švaresni ratlankiai.
 
„Naujos išvaizdos“ Brembo Xtra stabdžių trinkelės yra patvirtintos ECE R90, o tai reiškia, kad jos yra visiškai suderinamos keliuose. Vykdomas pereinamasis etapas, susijęs su „Brembo Xtra“ stabdžių kaladėlėmis su juodu tarpikliu ir naujomis, turinčiomis pilką tarpiklį, o tai reiškia, kad abu variantus bus galima įsigyti rinkoje keletą mėnesių mažiausiai.

Laikas aptarnauti stabdžius ar galbūt reikia kitų dalių ? Automobilių dėtalių katalogas : SPAUSTI ČIA